top of page
Tanıtılan Yazılar

Habnet Yeni Mimarlarını Arıyor!


Selam!

Sonunda o büyük gün geldi. Beklediğiniz gibi mimarlık seçimleri bugün yapılıyor (sonunda muradınıza erdiniz, hadi yine iyisiniz:). Mimarlığa yeni adım atacak başarılı kullanıcıları aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Mimarlar ne yapar?

Habnet mimarları , kısaca otelimizde bulunan etkinlik, maze ve gerekli bazı odaları en iyi şekilde yapmakla yükümlüdürler. Aynı zamanda bir Habnet mimarı hal ve hareketleriyle de diğer kullanıcılara örnek olmalıdır, bu mimarlığın temel ilkelerinden birisidir. Habnet kurallarına aykırı davranan bir mimara asla tolerans gösterilmez ve direkt olarak mimarlık görevinden uzaklaştırılır.

Yeni! Mimarlar artık maaş alacak

Habnet mimarları verdiği emek ve yaptığı katkılardan dolayı her hafta belirli bir miktarda maaş alacak! Her hafta Cuma günü 5.000 kredi ve 50 elmas ile ödüllendirilecekler.

Mimar olabilmek için elinizden gelen en iyi şekilde bir oda tasarlayarak mimar seçilme potansiyeline sahip olduğunuzu bize göstermeniz gerekiyor. Tasarlayacağınız oda estetik bir güzellik oluşturmalı, yani gelişi güzel yapmamalısınız. Mimar seçimlere katılabilmek için yaptığınız odanın bir resmini çekip oda linkiyle birlikte mimar@habnethotel.biz mail adresine göndermeniz gerekiyor. Yani, yaptığınız odanın resmi ve linkini alıp mail olarak bize yollamanız yeterli olacaktır.

Oda konusu: Sokak

Seçtiğiniz konuyla ilgili oda tasarımınızı bitirebilmeniz için 1 hafta süreniz var. Bu süre bitiminde yeni bir maceraya adım atacak başarılı mimarlar seçilip deneme sürecine girecektir.

Unutmayın, resim ve oda linkini mail adresimize göndermeniz gerekiyor.

E-mail adresimiz : mimar@habnethotel.biz

Bitiş Tarihi: 27 Ocak

Başarılar genç mimarlar!


Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page